Spletna stran kit-t.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

KUHINJE GORENJE

KUHINJE GORENJE

TUKAJ SE ZAČNE VSE LEPO

Kuhinja je središče doma in tako tudi središče našega osebnega sveta. Pomembno je, da skozi njo potujemo svobodno in da se v njej vedno počutimo udobno. Tako kot se lahko počutimo samo doma. Kuhinje GORENJE vam v tem smislu ponujajo enkratno izkušnjo.

V njih je vse nepotrebno elegantno skrito, vse koristno pa premišljeno razvrščeno. Narejene so iz kakovostnih materialov in v skladu z najsodobnejšimi načeli varovanja okolja. Z njimi bo vaše življenje pridobilo zvestega partnerjav skrbi za odlično počutje.

Dovršeno oblikovanje.

Prilagodljiva funkcionalnost.

Dolgotrajna kakovost.

NAREDITE PO SVOJE

Rzličnih barv in površinskih obdelav

Ste posebni in to naj održa tudi vaša kuhinja. Imate želje in potrebe in vaša kuhinjua jih bo morala uresničiti vsak dan, večkrat na dan. Kuhinje GORENJE v sebi zato združujejo širok nabor idej za zadovoljno bivanje. Modularna zasnova omogoča optimalen izkoristek vašega prostora. prilagodljivost elementov, bogastvo barv, širina materialov in množica elementov pa vam pomagajo oblikovati prostor, ki bo najbolje odražal svojo zgodbo.

KATALOG KUHINJE GORENJE

KATALOG KUHINJE GORENJE Življenje v barvah