Spletna stran kit-t.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

O nas

O nas

​​​​​​​STROKOVNOST JE NAŠA PREDNOST


Podjetje KIT d.o.o., je bilo ustanovljeno z namenom trgu ponuditi strankam najboljšo kvaliteto za vsakogar. Na osnovi tega smo v letu 2011 začeli tržiti otroške in mladinske sobe pod lastno blagovno znamko BARVICA.  Ta program smo uspešno postavili v kar sedem trgovin s pohištvom.

Leta 2012 smo začeli z veleprodajo pohištvenega okovja priznane poljske blagovne znake GTV. Začeli smo s trženjem 50 artiklov, sedaj pa veleprodajni program obsega preko 800 izdelkov. V prodajnem programu so tudi izdelki italijanskega podjetja UNIONPLAST.

Na osnovi zahtev trga smo v letu 2014 razvili otroški in mladinski program KIT, ki smo ga uspešno predstavili na Ljubljanskem pohištvenem sejmu istega leta. V tem času smo ga uspeli postaviti v štiri pohištvene trgovine. Program KIT odlikuje funkcionalnost, modern desigen, mehko zapiranje serijsko, širok nabor elementov in barv in modularnost.

V letu 2017 smo odprli lasten salon pohištva, kjer nudimo na 177 m2 kuhinje blagovne znamke Gorenje in Marles, kopalniško pohištvo Gorenje, belo tehniko Gorenje in otroški in mladinski program KIT in SIMPL.

Na podlagi rezultatov našega dela, designa, tehničnega znanja in kvalitetnih izdelkov si ob hkratni skrbi za okolje prizadevamo vzpostaviti zaupanja vreden odnos med zaposlenimi, našimi partnerji in strankami. Sledili bomo svetovnim trendom, spremljali novosti v panogi ter z lastnim osveščanjem in izobraževanjem, korektnem sodelovanju s poslovnimi partnerji, kupci in uporabniki strmeli k poslovni odličnosti.