Spletna stran kit-t.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Po naročilu KUHINJA MAXIMA modern

               MAXIMA

Velike barvite površine in dodatek lesnih dekorjev napolnijo prostor z doživetjem narave. Značilno oblikovan ročaj je diskretno pritrjen na vrh front in omogoča priročno ter udobno vsakodnevno uporabo

Oplemenitena iverna plošča

Oplemenitena iverna plošča je izdelana lesa in se obojestransko oplemeniti s papirji, impregriranimi z melamisko smolov različnih lesnih, barvnih in fantazijskih dekorjih. Primerna je za pohištveno industrijo in za opremljanje notranjih prostorov. Material se enostavno čisti, higiensko je neoporečenpri dotiku s hrano, odporn proti svetlobi, ima visoko mehansko (praske, odgrnine, udarci), kemijsko in termično obstojnost. Iverne plošče so lahko v treh različnih izvedbah : mat, sijaj in super mat.

Akril

Je material z izredno sijajno površino in možnostjo popravila, kar  mu podaljšuje življensko dobo. Ne vsebuje zdravju škodljivih snovi in se ga lahko 100% reciklira. Akril predstavlja alternativno za lakirane kuhinje.

Lakirane

Lakirane fronte predstavljajo najbolj pristno barvno površino. Površina in robovi so lakirani skupaj, zato ni vidnih spojev med robovi in površino. Možne so izvedbe v mat in sijajni površini. Slednja se dodatno polira in tako dosežemo dodatno globino sijaja. Površine so odporne na mehanske vplive in se lahko ob določenih površinskih poškodbah tudi popravljajo.

Furnir

Je naraven material, ki ga zaščitimo z različnimi nanosi površinskim materialov za zaščito in tako obogatimo njegovo barvo in strukturo. Furnir je topel in domač material.

- 43 različnih barv front

- Več kot 400 elementov

- Ročaji na izbiro

- Delovne plošče na izbiro

- Velika izbira dodatne opreme

KUHINJE IZDELANE PO VAŠI PO VAŠI MERI                             KUHINJE

NUDIMO VAM :

- brezplačen izris v 3D programu

- brezplačna montaža in dostava

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

KUHINJA MAXIMA modern

  • OGLEDANO: 877
  • Šifra: MAXIMA
  • Razpoložljivost: Po naročilu

Oznake: kuhinja, maxima, modern, kuhinje, gorenje